понеділок, 31 березня 2014 р.

Модуль 7. Рефлексія

Сьомий модуль присвячений створенню прикладів учнівських робіт. Перед тим, як перейти до створення презентації, сайту та вікі-статті, ми мали змогу ознайомитися із вже готовими матеріалами.
Вже традиційно на тренінгу була проведена педрада, на якій ми обговорювали поставлені запитання.
Ми продумали можливі варіанти ідей для учнівських робіт і, опрацювавши документ "Таблиця порівнянь варіантів ідей для учнівської роботи" розглянули переваги та недоліки варіантів ідей учнівських робіт.
Мені дуже сподобалася ідея створення презентації в онлайн-ресурсі Презі. Раніше я з ним не працювала, але задоволена тим, що познайомилася з ним, тому що він дозволяє створювати гарні презентації.
Ще одним важливим моментом стало створення вікі-статті. Під час цієї роботи я пригадала правила роботи на вікі, а саме: створення статті, її редагування, робота з текстом, зображеннями, таблицями.
Створення учнівського сайту труднощів не викликало, оскільки з цим вже доводилось працювати. Тому робота викликала більше задоволення, ніж труднощів.
В загальному, робота над модулем була дуже цікавою завдяки, насамперед, створенню учнівських робіт. Цей процес був захоплюючим. 
В разі виникнення труднощів, завжди можна звернутися по допомогу до одногрупників або тренера.

1 коментар:

  1. Я з тобою погоджуюсь. Цей блог дійсно навчає правильному користуванню інтернет ресурсами та різного роду редагування документів в інтернеті.

    ВідповістиВидалити