вівторок, 4 березня 2014 р.

Модуль 4. Рефлексія

   Цей модуль допоміг мені уточнити та скоригувати основні запитання проекту та навчальні дослідження, які я заплпнувала для учнів. Це відбулося завдяки тому, що я мала змогу обговорити їх з іншими учасниками тренінгу.
   Також модуль 4 був присвячений роботі над формуючим оцінюванням, з його головною метою та цілями.
   Одним з найважливіших моментів тренінгу була робота над створенням першого варіанту плану оцінювання. Ми намагалися створити його таким чином, щоб дотриматися основних вимог щодо його реалізації.  Використовуючи свої ідеї щодо оцінювання попередніх знань і вмінь учнів з попередніх кроків, за допомогою текстового редактора ми створили інструмент оцінювання їх навчальних потреб.
 Значна увага приділялася роботі над стратегіями оцінювання,їх методами та інструментами. Виконувати поставлені завдання допомагала не лише робота з електронним підручником, а й із сайтом, присвяченим оцінюванню проектів.
  Одним із важливих завдань було створення презентації вчителя, що стосується основних ідей вивчення теми. 
   Робота над даним модулем удосконалила наші знання над таким важливим елементом реалізації навчального проекту, як оцінювання. Всі ми ділилися своїми ідеями, що стосуються процесу оцінювання, із одногрупниками, після чого кожен міг внести певні корективи у план вивчення теми. Хочу подякувати учасникам тренінгу за плідну співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар