понеділок, 24 березня 2014 р.

Модуль 6. Рефлексія

В модулі 6 ми продовжили працювати з особливостями використанням Інтернету під час виконання проекту.
Робота передусім була спрямована на вирішенні таких проблем:
- ефективне використання комунікації та співробітництва для покращення процесу навчання та оцінювання;
- безпечна робота в Інтернеті;
- використання сервісів Інтернету для спілкування та співробітництва.
Одним із цікавих та важливих моментів тренінгу було проведення педради, яка також була присвячена безпеці роботи з мережею Інтернет. На педраді ми працювали в групах.Кожна група досліджувала своє запитання, а також знайомилася із роботою інших груп. Працювали всі із задоволенням, тому педрада пройшла швидко і цікаво.
На тренінгу ми також ознайомилися із сервісами для спілкування через Інтернет. Із більшість з них я працювали й раніше, а сьогодні лише поглибила свої знання, але були й такі, з якими довелось зустрітися вперше, наприклад, онлайнове опитування. Такий сервіс надає можливість складати опитувальники та збирати відповіді на них через Інтернет. Існують спеціальні веб-сторінки, які дозволяють створювати власні опитування з різними типами запитань: питання з однією правильною відповіддю, з декількома правильними відповідями, зі шкалою оцінок, запитання з пропусками, які потрібно заповнити, тощо.
Одним із завдань модуля було створення мережевого опитувальника. Мені вперше довелось виконувати таке завдання, тому це було цікаво. Я познайомилася з кількома ресурсами, які дозволяють створювати анкети та опитувальники.
Отже, модуль 6 допоміг мені набути нових знань та вдосконалити вже існуючі знання.

1 коментар: