понеділок, 28 квітня 2014 р.

Модуль 11. Рефлексія

Останній модуль було присвячено переглядові та демонстрації Портфоліо. Ми підготовлювали свої Портфоліо для їх усної презентації іншим учасникам. Демонстрація може бути першою можливістю отримати та надати коментарі на всі складові Портфоліо. Вона більшою мірою покаже , як це може відбуватися у класі. Вивчення Модуля допомогло мені попрактикувати надання конструктивних пропозицій та відгуків на демонстрацію робіт інших учасників. Події, такі як демонстрації, дозволяють ширшій аудиторії зробити свій внесок до робіт учнів та відзначити їхні досягнення , що сприятиме їх подальшому навчанню.
Мабуть, сьогодні найочікуваніший і трохи сумний модуль нашого тренінгу. Так, нарешті ми закінчили свої проекти і мали змогу презентувати їх перед нашоючудовою аудиторією.
Життя показує,що немає меж досконалості. Щодня ми дізнаємось багато нового. Сьогодні перейняли досвід у колег, трішки "похвалилися" власними наробками і досягеннями.
З усього того, чому я навчалася на цьому тренінгу, на мою думку, найефективнішим для навчання моїх учнів буде використання різноманітних форм оцінювання робіт учнів; диференціація роботи учнів у проекті, постановка ключових запитань на початку вивчення теми, орієнтація на практичне застосування отриманих знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар